Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas
anties
1 kilogramas
apelsinų
6 skiltelės
česnako
1 šaukštelis
čiobrelių
1 šaukštelis
raudonėlio
0.5 šaukštelio
druskos
0.5 šaukštelio
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Antį išplauname, išvalome, jei reikia nupešiojame. Nusausiname popieriniais rankšluostėliais.
2.
Sutvarkytą antį iš išorės ir iš vidaus įtriname prieskoniais, smulkintomis česnako skiltelėmis ir paliekame marinuotis nakčiai.
3.
Apelsinus supjaustome riekelėmis ir sudedame į anties vidų, o vieno apelsino sultis išspaudžiame ant anties viršaus.
4.
Įdedame į kepimo maišą ir kepame 1.5 - 2 valandas iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, priklausomai nuo anties dydžio. Paprasta, bet labai skanu. Skanaus!