1.
Sviestą (120 gr) išsukite su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska ir apie 2 minutes plakite.
2.
Supilkite kondensuotą pieną ir išplakite iki purumo.
3.
Įdėkite kiaušinio trynius, o baltymą išplakite atskirai, tai keksiukams pridės purumo.
4.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir supilkite į sviesto – kondensuoto pieno masę. Išmaišykite.
5.
Masę supilstykite į keksiukų formą, dėkite į 170°C orkaitę ir kepkite keksiukus apie 20 minučių.
6.
Kol keksiukai kepa, maskarponės sūrio kremą išsukite su trintomis spanguolėmis.
7.
Keksiukams iškepus ir truputį pravėsus, konditeriniu švirkštu įpurškite į keksiukus kremo.
8.
Šokoladą ištirpinkite ir sumaišykite su sviestu (50 gr) bei cukraus pudra.
9.
Keksiukus pagražinkite šokoladiniu kremu ir pabarstukais.