1.
Kadangi aš desertus gaminau želė žiede, tai ruošiau juos aukštyn kojomis. Pirmiausia ruošiau želė ir uogų sluoksnį. Agrastų želė užpilame 700 ml šilto vandens. Maišome, kol želė ištirps. Atvėsiname.
2.
Braškes supjaustome, per pusę perpjauname trešnes, išimame kauliukus.
3.
Į želė žiedą dedame braškes, šilauoges, trešnes ir užpilame jau pravėsusia agrastų želė. Dedame į šaldytuvą stingti. Aš ruošiau 2 želė žiedus.
4.
Pasiruošiame likusių skonių želė. Kiekvieną jų užpilame 400 ml karšto vandens, gerai išmaišome ir dedame į šaldytuvą stingti. Kai želė sustings, supjaustome jas nedideliais gabalėliais.
5.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame brinkti 15 min. Želatiną ištirpiname garų vonelėje, neužviriname!
6.
Kefyrą sumaišome su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis. Maišant, plona srovele supilame želatiną. Įmaišome supjaustytus želė gabalėlius. Gerai viską išmaišome ir užpilame ant jau sustingusio želė ir uogų sluoksnio.
7.
Dedame į šaldytuvą stingti bent 4 val. Geriausia palikti per naktį.