1.
Varškę sutriname šakute su kiaušiniu.
2.
Beriame cukrų ir gerai išmaišome.
3.
Sutrupiname saldainius "Karvutė" ir įmaišome į varškės masę, tada beriame miltus ir dar kartą viską gerai išmaišome.
4.
Daliname gautą tešlą per pusę ir vieną dalį išimame ant gausiai miltuoto stalviršio. Formuojame ritinėlį ir suraikome jį į 4 dalis. Tada su stiklinės pagalba formuojame lygius, gražius, apskritus varškėtukus, apvoliojame juos miltuose. Su antra tešlos dalimi kartojame tą patį.
5.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir kepame varškėčius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki gražios auksinės spalvos.
6.
Patiekiame su vaniliniu padažu, galite dar pabarstyti sutrupintais "Karvutės" saldainiais.
7.
Padažui užvirinkite pieną ir nukaiskite.
8.
Kiaušinių trynius gerai išplakite su cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
9.
Lėtai maišydami į pieną supilkite trynių masę. Tada berkite miltus ir išmaišykite. Nuolat maišydami padažą kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės.