Autorius apie receptą:
Ar mėgstate "Tinginį"? Kaip dažnai jį gaminate savo virtuvėje? O ar esate gaminę jį tik iš 4 produktų? Namuose buvo atidarytas stiklainis riešutų sviesto, tad įdėjau jo į
Ar mėgstate "Tinginį"? Kaip dažnai jį gaminate savo virtuvėje? O ar esate gaminę jį tik iš 4 produktų? Namuose buvo atidarytas stiklainis riešutų sviesto, tad įdėjau jo į šį desertą ir skonį pakylėjo aukščiau.
(...daugiau)(...mažiau)Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų
sausainių
150 gramų
sviesto
397 gramai
karamelizuoto kondensuoto pieno
(1 skardinės)
6 šaukštai
riešutų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sulaužome nedideliais gabaliukais.
2.
Prikaistuvyje ant vidutinės kaitros ištirpiname sviestą, karamelę ir riešutų sviestą. Maišydami kaitiname, kol masė taps vientisa.
3.
Šia mase užpilame sausainius ir gerai išmaišome.
4.
Į skardelę tiesiame kepimo popieriaus, dedame sausainių masė, suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą bent 6 val.