1.
Į puodą dėti varškę, grietinę, sviestą.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, paplakti ir supilti į puodą su varške. Berti cukrų, vanilę, druską ir išmaišyti. Kaitinti nuolat maišant ant nedidelės kaitros iki kol masė taps skysta ir karšta, turėtų siekti maždaug 60 - 70 laipsnių. Nuimti nuo kaitros ir sutrinti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Palikti iki kol atvės.
3.
Į dubenėlį berti spanguoles, užpilti verdančiu vandeniu ir palikti kelias minutes, tuomet spanguoles išgriebti ir nusausinti. Suberti į puodą su varškės mase, įtarkuoti citrinos žievelės.
4.
Į dubenį dėti sietelį. Atkirpti kelis sluoksnius drobės (galima naudoti ploną virtuvinį rankšluostį), jas padrėkinti verdančiu vandeniu ir dėti ant sietelio. Supilti varškės masę, uždengti viršų drobele arba rankšluosčiu, uždėti nedidelio svorio daiktą, kad prispaustų varškės masę ir dėti į šaldytuvą 24 valandoms. Per tą laiką reikia tikrinti ir nupilti nuvarvėjusį skystį.
5.
Tuomet apversti ant lėkštės, nuimti drobelę ar rankšluostį ir papuošti pagal savo fantaziją.