Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
120 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) | |
2 vienetai | kiaušinių (vidutinio dydžio) | |
60 gramų | Kauno Grūdų visų grūdo dalių kvietinių miltų | |
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Salotoms: | ||
1 vienetas | saldžiosios paprikos | |
0.5 vieneto | cukinijų (vidutinio dydžio) | |
0.5 vieneto | ilgavaisių agurkų | |
2 saujos | vyšninių pomidorų | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų | |
Padažui: | ||
60 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
30 mililitrų | raudonojo vyno acto | |
15 gramų | sūrio (kieto, tarkuoto) | |
1 šaukštelis | sezamo sėklų | |
1 šaukštelis | aguonų | |
1 žiupsnelis | raudonėlio | |
0.5 skiltelės | česnako (išspausto) | |
1/4 šaukštelio | saldžiosios paprikos miltelių |