Užvirinti apie du litrus vandens, įberti druskos. Žiedinį ir briuselinius kopūpstus nuvalyti. Žiedinį kopūstą perpjauti į 4 dalis ir 10 minučių virti pasūdytame vandenyje ant stiprios ugnies. Briuselinius kopūstus virti 7 minutes. daržoves perlieti šaltu vandeniu. Iš karto sudėti į keptuvą ir uždengti.
Krūtinėles įtrinti aliejumi, apibarstyti sultinio milteliais ir sudėti į keptuvą. Supilti baltąjį vyną, pagardinti prieskoniais, uždengti ir 20 minučių troškinti ant silpnos ugnies.
Sviestą pašildytose lėkštėse sutrinti šakute, sukrėsti grietinę ir įberti druskos. Pomidorų viršūnėles įpjauti kryžmai, į įpjovas įdėti po česnako griežinėlį.
Daržoves pagardinti sviesto ir grietinės padažu. Uždengti ir šiek tiek pašildyti, paskaninti muskatu. Pomidorus sudėti prie mėsos, pasūdyti. Uždengti ir dar keletą minučių patroškinti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)