1.
Elektriniu plaktuvu iki purios masė suplakite kiaušinius kartu su cukrumi.
2.
Įberkite sijotus kepimo miltelius, kakavos miltelius ir miltus. Masę neskubėdami maišykite iš apačios į viršų tam, kad ingredientai susijungtų į vientisą masę.
3.
Gautą tešlą dėkite į formą, padengta kepimo popieriumi. Vaizdo recepte mes naudojame 20 cm skersmens kepimo formą. Biskvitą kepkite iki 200°С temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Atvėsintą biskvitą padalinkite į 2 lygias dalis.
4.
Kokosiniam įdarui paruošti ant nedidelės ugnies, nedideliame puodę ištirpinkite sviestą su cukrumi ir pienu. Įberkite kokoso drožles ir kaitinkite toliau apie 10 min, kol kokoso drožlės sugers pieną ir sumikštės. Vaizdo recepte galite pamatyti kokios konsistencijos tampa įdaras.
5.
Viršutinaim sluoksniusi paruošti trupintą šokoladą užpilkite pienu, nuolat maišant, ištirpinkite vandens vonelėje. Užpilkite ant pyrago viršaus ir palikite sustingti.