1.
Išsukite sviestą su cukrumi iki purumo. Įmuškite kiaušinius po vieną ir gerai išmaišykite. Dubenyje sumaišykite miltus su kepimo milteliais. Persijokite į sviesto masę. Išmaišykite, kol neliks sausų ingredientų. Įmaišykite jogurtą. Sukrėskite tešlą į formą, išlyginkite paviršių.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 C laipsnių. Ištepkite trupučiu sviesto ir pabarstykite miltais kekso formą. Kepkite apie 35 - 40 miučių arba kol iškeps. Atvėsiname ant grotelių.
3.
Įdarui išplakame grietinėlę su cukraus pudra iki apystandžių putų. Įmaišome maskarponės sūrį ir plakame, kol kremas sutirštės. Kekso viduryje šaukštu išskobiame pailgą ertmę, paliekant kraštus. Skobiame taip giliai, kaip norime. Ištepame visą išskobtą vidurį braškių uogiene. Supjaustome nedideliais kubeliais braškes ir išdėliojame viduryje. Pripildome konditerinį maišelį su pasirinktu antgaliu ir užpildome visą ertmę bei padekoruojame paviršiuje.
4.
Papuošiame likusiais kekso gabaliukais ir šviežiomis braškėmis.