Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
5 vienetai | pomidorų | |
400 gramų | vištienos krūtinėlės | |
3 vienetai | paprikos (naudojau žalią, geltoną ir raudoną) | |
200 gramų | rūkytų dešrelių (tinka ir šalto, ir karšto rūkymo) | |
150 gramų | ryžių | |
3 šaukštai | pomidorų padažo (arba pagal skonį) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 galva | česnako (arba pagal skonį) | |
1 vienetas | aitriosios paprikos (arba pagal skonį, nebūtina) | |
pagal skonį | aštraus padažo (arba aitriosios paprikos miltelių, nebūtina) | |
1 sauja | petražolių (smulkintų) | |
1 šaukštelis | džiovinto raudonėlio | |
1 šaukštelis | baziliko | |
pagal skonį | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
1 šaukštas | alyvuogių aliejaus |