Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg svogūnų
3 petražolių stiebai
2 morkos
100 ml alyvų aliejaus
1 l mėsos sultinio
druskos
pipirų
300 g baltos duonos
100 g tarkuoto parmezano sūrio
4 kiaušiniai (nebūtinai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus (italai rekomenduoja raudonuosius) nulupti, supjaustyti žiedeliais, petražoles ir morkas smulkiai supjaustyti.
Visa tai moliniame inde ar puode su dideliu aliejaus kiekiu troškinti ant silpnos ugnies apie valandą, vis pamaišant mediniu šaukštu.
Kai svogūnai pradės lipti prie dugno, supilti sultinį, pasūdyti ir pagardinti pipirais.
Batoną supjaustyti riekelėmis, paskrudinti su alyvų aliejumi, įdėti po riekę į dubenį, užpilti sriuba ir užbarstyti tarkuotu sūriu.