Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 baklažanai
500 g maltos mėsos
300 g grybų
2 morkos
2 svogūnai
300 g tarkuoto sūrio
200 g kumpio
bazilikų, "Viduržemio jūros" prieskonių, druskos, pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus išskobti, o likučius susmulkinti. Pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus su tarkuotomis morkomis ir kubeliais supjaustytu kumpiu bei baklažano likučiais. Grybus nuplauti, nulupti, supjaustyti ir taip pat pakepti. Pabarstyti prieskoniais. Kitoje keptuvėje sudėti mėsą, pabarstyti druska ir pipirais ir ją pakepti. Į baklažanus dėti mėsą, tada- daržovių mišinį, o ant viršaus sūrį. Viską pakepti orkaitėje 15 min.