Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g grybų
2 svogūnai
2 morkos
5 bulvės
100 g sviesto
3-4 v. š. grietinės
druska
malti juodieji pipirai
vanduo (troškinimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas pakepinkite ištirpintame svieste.
Tada sudėkite į puodą, taip pat sudėkite susmulkintus grybus, užberkite prieskoniais.
Sudėkite supjaustytas morkas, truputį pasūdykite, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite kol suminkštėja bulvės.
Baigiant troškinti įdėkite grietinę ir užvirkite.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!