1.
Kiaušinius labai labai gerai mikseriu išplakti su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltumo (masė turi pabalti jis tūris turėtų padidėti kokius 2-3 kartus).
2.
Atsargiai šaukštu įmaišyti grietinę ir persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei cinamonu. Tešla turėtų būti daugmaž riebios grietinės tirštumo. Jeigu atrodytų skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu tirštesnė - dar truputėlį grietinės.
3.
Tešlą supilkite į apvalią kepimo formą (naudojau 21 cm skersmens), pateptą sviestu arba išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus gražiai išdėliokite sudėkite riekelėmis supjaustytas slyvas.
4.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių (ar iškepęs patikrinkite įsmeigdami medinį pagaliuką į pyrago vidurį - jeigu neapsivėlęs tešla, vadinasi iškepė).
5.
Iškepusį pyragą galite pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!