1.
Ryžius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės ir atvėsinti.
2.
Burokėlius sutarkuoti burokine tarka, fetos sūrį sutrupinti, sudėti į dubenį.
3.
Į dubenį su burokėliais ir feta suberti ryžius, avižinius dribsnius, krapus, druską, pipirus, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Jei masė nesiklijuoja ir yra labai šlapia, įberkite dar žiupsnelį avižinių dribsnių.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi.
5.
Iš burokėlių masės formuoti kotletus, dėti ant kepimo formos ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių. Kotletų išorė turi būti traški, o vidus minkštas.
6.
Kotletai švelnaus skonio, tad labai tinka tiekti su saldžiarūgščiu padažu.