1.
Kiaušinius elektriniu plakikliu išplakame su cukrumi, suberiame miltus ir kepimo miltelius. Tešla paruošta. Pilame į paruoštą skardą kuo plačiau. Skarda gali būti ištiesta kepimo popieriumi arba ištepta aliejumi. Ir dedame į orkaitę .
2.
Kepame 10-15 minučių 180 laipsnių karštyje. Būtinai stebėti, nes iškepa labai greitai. Kol kepame biskvitą, pasiruošiame varškę.
3.
Varškę perku pusriebę. Sutrinu su cukraus pudra ir sudedu pjaustytas gabalėliais braškes. Išmaišau. Varškė nusidažo rožine spalva.
4.
Ištraukus iš orkaitės biskvitą, atsargiai išimu iš skardos ir dedu ant stalo. Nieko nelaukdama tepu ant viršaus paruoštą varškės ir braškių desertą. Už kraštu paėmusi atsargiai susuku vyniotinį, apibarstau kakavos milteliais ir dedu į šaldytuvą susistovėti.