1.
Sluoksniuotos bemielės tešlos lakštus supjaustykite juostelėmis.
2.
Kepimo formą išteiskite kepimo popieriumi, perkelkite juosteles.
3.
Kepkite įkaitintoje iki 180°C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių iki kol gražiai apskrus. Atvėsinkite.
4.
Kremui į puodą supilkite pieną, suberkite saldiklį ir vanilinį cukrų. Užvirkite ir nukelkite nuo kaitros.
5.
Į kitą dubenėlį įmuškite kiaušinius ir išplakite, suberkite kukurūzų krakmolą ir išmaišykite.
6.
Karštą pieną dalimis supilkite į dubenį su kiaušinių mišiniu nuolatos maišant, geriausia plakti konditerine šluotele. Paruoštą masę supilkite atgal į puodą, pastatykite ant vidutinės kaitros ir kaitinkite nuolatos maišydami, kol kremas pradės tirštėti. Kremo užvirti nereikia.
7.
Paruoštą kremą atvėsinkite iki kambario temperatūros.
8.
Atvėsusias juosteles sutrupinkite į mažus gabalėlius.
9.
Į stiklines (naudojau 4 stiklines) išdėliokite sluoksniuotos tešlos trupinius, tuomet dėkite kremo, sudėkite avietes ir pjaustytas smulkiai braškes. Po to vėl berkite trupinių, dėkite kremo, uogų ir ant viršaus užberkite tešlos trupinių. Papuoškite uogomis.
10.
Dėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, kad sluoksniai labiau susigulėtų. Skanaus!