Greitas majonezo ir varškės padažas - tobulas prie bulvių patiekalų
AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas padažas. Nieko įmantraus nereikia, o taip tinka prie bulvių ar kitų užkandžių.
Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas padažas. Nieko įmantraus nereikia, o taip tinka prie bulvių ar kitų užkandžių.
Lina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
150 gramų
grūdėtos varškės
150 gramų
majonezo
2 skiltelės
česnako
(arba pagal skonį)
1 pundelis
krapų
(šviežių)
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į dubenį dėti grūdėtą varškę, majonezą, galima palikti taip arba sutrinti šakute, jei norisi visiškai glotnios masės, sutrinti elektriniu trintuvu.
2.
Tuomet įspausti česnaką, berti smulkintus krapus, druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Paruoštą masę sudėti į indelį ir laikyti šaldytuve.