1.
Obuolius nulupti ir supjaustyti labai plonomis skiltelėmis. Skilteles apibarstyti baltu cukrumi, cinamonu ir palikti pastovėti.
2.
Kiaušinius išplakti su rudu cukrumi. Cukrui ištirpus supilti sviestą, sudėti jogurtą ir dar šiek tiek paplakti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cinamonu, persijoti ir po truputį pilti į tešlą. Tešla turi būti tirštoka, bet ne tokia, kad sunku būtų maišyti.
3.
Kepimo indą ištepti sviestu ir supilti tešlą sumaišytą su 9 obuoliais. Viršuje išdėlioti likusio obuolio skilteles, jos kepant apdžius ir atrodys gražiai.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių ir kepti pyragą apie 45 minutes. Pyragą valgyti atšalusį, pyragas turi būti drėgnas ir sunkus.