1.
Kiaušinius lengvai išplakti su cukrumi, supilti kefyrą, berti persijotus miltus ir kepimo miltelius. Tešlą kruopščiai išmaišyti. Tešlą pilti į kepimo popieriumi išklotą (ar silikoninę) formą - naudojau apie 30*20 cm dydžio, bet galima kepti ir apvalioje.
2.
Viršui skirtą cukrų išmaišyti su kokosų drožlėmis ir atsargiai, vientisu sluoksniu užbarstyti ant tešlos viršaus.
3.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku. Jei įsmeigus ir ištraukus jis sausas, tuomet pyragas jau iškepęs.
4.
Dar karštą pyragą pabadyti tuo pačiu mediniu smeigtuku (kad geriau persigertų sulaistymas), atsargiai sulaistyti kokosų pienu. Laistyti atsargiai, nedidele srovele, geriausia šaukštu, kad vienu metu nesubėgtų per daug pieno į vieną tašką, nes toje vietoje negražiai nusės kokosų sluoksnis. Palikti 15 - 20 minučių pastovėti. Skanaus!