Autorius apie receptą:
Darbo šiame recepte vos 5 minutėms. Šį pomidorų raugimo būdą užmačiau intrnete ir jis man jis labai patiko. Originaliame recepte rekomenduojama rauginti nuo 1 iki 3 parų, bet
Darbo šiame recepte vos 5 minutėms. Šį pomidorų raugimo būdą užmačiau intrnete ir jis man jis labai patiko. Originaliame recepte rekomenduojama rauginti nuo 1 iki 3 parų, bet vienos paros man pasirodė mažoka - palaukite bent 2 paras ir turėsite tikrai superinį užkandį.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų
pomidorų
1 šaukštelis
cukraus
1 šaukštelis
druskos
pagal skonį
česnako
šiek tiek
juodųjų pipirų
šiek tiek
krapų žiedynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus įpjoviau viršuje kryžmai, kaip parodyta nuotraukoje.
2.
Į maišelį sudėjau krapus, ant viršaus sudėjau pomidorus, pjaustytus česnakus, cukrų ir druską. Viską gerai sumaišiau ir įdėjau į dar vieną maišelį.
3.
Taip paruoštus pomidorus padėjau į lėkštę ir laikiau kambario temperatūroje. Pomidorus laikyti kambario temperatūroje rekomenduojama 1-3 paras, man jie skaniausi pastovėję bent 2 paras.