Greita lašišos ir avokado užkandėlė

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Lašišos ir avokado užkandis tartaras
@Shuttterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamas užkandis, kai norisi kažko skanaus. Puikiai tinka ir bet kokiam šventiniam stalui, nes toks patiekimas atrodo labai puošniai. Greitai paruošiamas užkandis, kai norisi kažko skanaus. Puikiai tinka ir bet kokiam šventiniam stalui, nes toks patiekimas atrodo labai puošniai. Ieva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų lašišos
2 vienetai avokadų
2 pundeliai gražgarsčių
Marinatui:
2 šaukštai sojos
0.5 šaukšto skrudintų sezamų aliejaus
0.5 šaukšto ryžių acto (arba baltojo vyno acto)
1 skiltelė česnako
1 centimetras imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį supilti sojos padažą, sezamų aliejų, ryžių actą, įtarkuoti arba įspausti česnako, imbiero. Išmaišyti.
2.
Lašišą supjaustyti nedideliais kubeliais, dėti į dubenį. Supilti paruoštą marinatą. Išmaišyti, uždengti maistine plėvele ir palikti marinuoti 30 minučių.
3.
Avokadus perpjauti pusiau, išimti kaulą, išskobti minkštimą, supjaustyti nedideliais kubeliais.
4.
Į lėkštę dėti nuimamą pyrago kepimo formos žiedą ar specialų žiedą serviravimui, dėti avokadus, lengvai paspausti, sudėti lašišą, tuomet gražgarstes. Nuimti žiedą ir tiekti iš karto.
Patarimai:
Jei neturite šviežios lašišos, galima naudoti ir sūdytą.
AUTORIUS: Ieva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital