Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
1 skiltelė česnako
2 v. š. aliejaus
0,5 a. š. malto imbiero
250 ml žuvies sultinio
1 kiaušinis
1 pundelis žalumynų
Druska, pagal skonį
Citrinų sultys, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3-4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių ir įmaišome smulkintų žalumynų. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.