Autorius apie receptą:
Labai labai skanus pyragas. Jis man pats skaniausias gerai atvėsęs, tada pyragas visiškai sustandėja ir tampa tarsi dar labiau šokoladinis. Tai yra amerikietiško "brownie" tipo
Labai labai skanus pyragas. Jis man pats skaniausias gerai atvėsęs, tada pyragas visiškai sustandėja ir tampa tarsi dar labiau šokoladinis. Tai yra amerikietiško "brownie" tipo pyragas, tad jis gana saldus ir tradiciškai būna kepamas stačiakapmėje skardoje bei pjaustomas nedideliais gabalėliais. Kiekvienas gabalėlis yra nuodėmingai geras!
(...daugiau)(...mažiau)
Monika
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g sviesto
200 g cukraus
4 kiaušinių
200 g juodo šokolado
120 g miltų
100 g smulkintų migdolų
1 šauktelio kepimo miltelių
1 šaukštelio vanilinio cukraus
žiupsnelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iki purumo ištriname sviestą su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Supilame išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišome.
Konditerinį šokoladą sulaužome ir sudedame į puodą. Ištirpiname šokoladą, įstatę puodą į indą su verdančiu vandeniu. Ištirpintą šokoladą supilame į cukraus masę, įmaišome miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir migdolus.
Kepame 40 minučių iki 180 C įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!!!