1.
Pagrindui sausainius susmulkiname į trupinius arba sumalame. Supilame į juos išlydytą sviestą ir išmaišome. Gausime drėgną, birią masę. Dedame ją į maistine plėvele išklotą formą, paskirstome tolygiai, gerai paspaudžiame, kad trupiniai suliptų, ir statome į šaldytuvą, kol ruošime kremą.
2.
Kremui želatiną užpilame 45 ml. vandens, paliekame išbrinkti. Mangus sutriname iki vientisos masės (galite pasilikti vieną puselę papuošimui, jei norite). Sumaišome juos su jogurtu ir sūreliu. Viską kelias minutes plakame elektriniu plaktuvu, kad ingridientai gerai susimaišytų. Tuomet gautą masę pertriname per sietelį (aš pertryniau 2 kartus, kad kremas būtų puresnis), kad neliktų jokių varškės grūdelių ar mangų gabaliukų.
3.
Ištirpiname išbrinkusią želatiną, atvėsiname ir supilame į mangų masę, gerai išmaišome. Iki standumo išplakame grietinėlę su cukrumi. Dedame po kelis šaukštus į mangų kremą ir atsargiai šaukštu maišome, kad grietinėlė nesukristų. Kremą pilame ant sausainių pagrindo ir statome į šaldytuvą nakčiai. Jei norite viršų papuošti, kaip nuotraukoje, gėlytes formuokite dar ant ne iki galo sustingusio kremo, kad mangai suliptų su kremu - supjaustykite mangą plonais griežinėliais ir formuokite iš jų gėlę, arba ką patys sugalvosite :) Skanaus!