1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su tryniais, po truputį suberkite sijotus miltus ir druską.
2. Suminkykite vienalytę tešlą ir įvynioję į maistinę plėvelę laikykite šaldytuve apie 2 valandas.
3. Iš tešlos iškočiokite maždaug 3 mm storio lakštą ir išspauskite nedidelius apskritus sausainėlius.
4. Tuomet išplakite baltymus, vis po truputį berkite cukraus pudrą, kol susidarys satndi masė. Ją sudėkite į konditerinį maišelį su apskritu ar žvaigždutės formos antagliu ir išspauskite ant sausainių.
5. Kepkite apie valandą iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje.
6. Atvėsusius suklijuokite po du.
Šalta ir sausai laikomi bus geri apie keturias savaites.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)