Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušinių | |
170 gramų | medaus (skystesnio, jei kietas - truputį pašildykite) | |
160 gramų | kvietinių miltų (naudojau "Ekstra") | |
140 mililitrų | juodosios arbatos | |
120 gramų | augalinio aliejaus (neutralaus skonio) | |
100 gramų | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus) | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
0.5 šaukštelio | malto muskato | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
0.5 šaukštelio | sodos | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Glajui: | ||
200 gramų | cukraus pudros | |
80 gramų | kreminio sūrio (Philadelphia tipo) | |
1.5 šaukšto | pieno | |
Pabarstymui: | ||
1 saujelė | graikinių riešutų |