1.
Tešlai kambario temperatūros sviestą išplakite su vaniliniu cukrumi ir druska, supilkite kondensuotą pieną ir paplakite iki purumo. Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir vėl gerai išmaišykite.
2.
Tešlą pilkite į keksiukų formeles, užpildydami 2/3 formelės. Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 minučių. Išėmus iš orkaitės, leiskite atvėsti.
3.
Kremui varškę sutrinkite smulkintuvu arba per sietelį, dėkite kambario temperatūros sviestą, supilkite kondensuotą pieną ir viską išsukite iki vientisos masės. Jei masė skystoka, galima šiek tiek palaikyti šaldytuve ir ji labai greitai suvirtės bei galėsite ja puošti keksiukus. Jeigu norite spalvoto kremo, galite įmaišyti truputį maistinių dažų arba džiovintų braškių ar aviečių miltelių (suteiks natūraliai rausvą spalvą).
4.
Kremą dėkite į konditerinį maišelį ir dekoruokite atvėsusius keksiukus. Puoškite uogomis ir gardžiuokitės!