Daniškos vištienos salotos

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Daniškos vištienos salotos
Daniškos vištienos salotos
Daniškos vištienos salotos
Daniškos vištienos salotos
Autorius apie receptą: Labai gardžios, vos iš kelių ingredientų. Labai gardžios, vos iš kelių ingredientų. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų vištienos krūtinėlės
250 gramų pievagrybių
100 gramų šaltai rūkytos šoninės
pagal poreikį daržovių sultinio
Padažui:
3 šaukštai majonezo
2 šaukštai grietinės, 30% riebumo
1 šaukštelis dižono garstyčių
1 žiupsnelis kario
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį druskos
Papuošimui:
pagal skonį žalumynų (smulkintų)
Kepimui:
šiek tiek sviesto
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę sudėkite į puodą ir virkite daržovių sultinyje, kol mėsa suminkštės. Vištieną supjaustykite kubeliais ir leiskite šiek tiek atvėsti.
2.
Šoninę pakepinkite keptuvėje su trupučiu sviesto, kol taps traški. Šoninę supjaustykite kubeliais.
3.
Pievagrybius supjaustykite nedideliais gabalėliais.
4.
Gerai įkaitinkite keptuvę su šoninės riebalais, su trupučiu aliejaus ir sviesto. Pakepkite supjaustytus pievagrybius.
5.
Sumaišykite padažą iš majonezo, grietinės, kario ir Dižono garstyčių, druskos ir pipirų.
6.
Pagardinkite salotas padažu ir papuoškite žalumynais. Danai tepa jas ant grūdėtos duonelės.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital