1.
Maltą vištieną išmaišyti su prieskoniais. Drėgnomis rankomis, tarp delnų formuoti norimo dydžio kukulaičius. Aš juos sudedu ant lentutės, o prieš dedant į puodą, dar kartą greitai padailinu formą drėgnomis rankomis.
2.
Didesniame puode užvirti vandenį. Į jį po vieną suleisti kukulius. Pavirti 5 - 7 minutes, priklausomai nuo kukulių dydžio. Kokios formos kukuliai pateks į verdantį vandenį, tokios ir išliks. Išimti kiaurasamčiu ir sudėti į lėkštę, kol ruošime padažą.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, kelias minutes apkepinti smulkintą svogūną ir česnaką. Supilti konservuotus pomidorus ir vandenį. Išmaišyti.
4.
Į padažą sudėti kukulius, juos palaistyti padažu, uždengti dangčiu ir 5 - 10 minučių patroškinti.