Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
Sumaišykite cukrų ir trynius, kol jie taps balti.
Iš lėto sumaišykite pieną ir trynius.
Tada išpilstykite masę į mažus indelius.
Skardą ištieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą.
Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val.
Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi. Cukrų uždeginkite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:
http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28