Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g jogurto
100 g pieno
50 ml citrinų sulčių
1 šaukštelis nutarkuotos citrinos žievelės
75 g cukraus pudros
10 g želatinos
150 ml riebios grietinėlės
2 apelsinai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Želatiną užpilti trupučiu vandens ir palikti brinkti. Išbrinkusią želatiną ištirpinti karšto vandens vonelėje. Jogurtą sumaišyti su cukraus pudra, citrinų sultimis ir žievelėmis. Maišant supilti pieną, želatinos tirpalą ir maždaug pusvalandį palaikyti šaldytuve. Grietinėlę išplakti, įmaišyti į pradėjusią stingti jogurto masę, sukrėsti į taures, prismaigstyti apelsinų skiltelių ir dar bent pusvalandį palaikyti šaldytuve. Skanaus!