1.
Citriną nuplikyti verdančiu vandeniu, perpjauti, išimti sėklas ir su visa odele sutrinti virtuviniu kombainu.
2.
Kambario temperatūros sviestą su cukrumi išplakti iki baltumo.
3.
Pastoviai maišant į sviesto ir cukraus masę palaipsniui sudėti kiaušinius.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C temperatūros.
5.
Į sviesto, cukraus ir kiaušinių masę sudėti trintą citriną.
Sumaišyti citrinos ir sviesto mases.
6.
Miltus persijoti, sumaišyti su kepimo milteliais. Supilti į gautą masę ir suminkyti tešlą.
7.
Kepimo indą ištepti sviestu ir pabarstyti miltais arba iškloti kepimo popieriumi.
Sukrėsti tešlą, išlyginti.
8.
Kepti pyragą 30 - 40 minučių, 180 - 200 C temperatūros orkaitėje.
9.
Pyragą papuošti bruknėmis ir cukraus pudra.