1.
Sumaišykite dubenyje miltus, sodą, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje suplakite kiaušinius, cukrų, minkštą sviestą, vanilinį cukrų ir sultis.
2.
Palaipsniui į kiaušinių masę suberkite sausus produktus ir gerai išmaišykite. Supilkite aliejų ir dar kartą gerai išmaišykite.
3.
Tešlą supilkite į keksiukų formeles arba galite kepti didelėje kekso formoj. Dėkite į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 - 15 minučių arba, kol įsmeigus medinį smeigtuką, jis liks sausas. Geriausia naudoti kepimą iš apačios, o viršų uždengti, kad neapskrustu, o būtu geltonas.
4.
Valgome karštus arba atvėsusius, galime puošti kaip mėgstame, o galime palikti be jokio puošimo.