Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vidutinio dydžio burokėliai
1 silkė
1 stiklinė smulkių baltųjų pupelių
2 kiaušiniai
2 kieti rauginti agurkai
0,75 stiklinės rūgščios grietinės
1 svogūnas
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pupeles pamirkyti per naktį, o iš ryto išvirti.
Burokėlius išvirti atskirai.
Silkę išmirkyti, paruošti filė ir išimti ašakas.
Svogūną ir silkės filė supjaustyti smulkiais kubeliais, kiaušinius išvirti kietai.
Burokėlius, agurkus, kiaušinius nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Visus komponentus išmaišyti su grietine, jeigu reikia - pasūdyti ir paskaninti pipirais.