Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | maltos jautienos (naudojome 15% riebumo) | |
8 vienetai | mažų tortilijų (naudojome Santa Maria) | |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos miltelių (arba saldžios paprikos miltelių) | |
1 šaukštelis | džiovintų petražolių (arba raudonėlio ar kitų mėgiamų žolelių) | |
1 šaukštelis | česnako miltelių (arba 2 išspaustų skiltelių česnako) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
120 gramų | majonezo | |
120 gramų | pomidorų padažo | |
1 šaukštelis | garstyčių | |
1 šaukštelis | cukraus (nebūtina) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
8 riekelės | lydyto sūrio (ar čederio ar kito mėgiamo) | |
0.5 vieneto | svogūnų | |
1/4 vieneto | iceberg salotų | |
4 vienetai | marinuotų agurkų |