Autorius apie receptą:
Jei Jums atsibodo paprasta bulvių košė, pabandykite šią. Žirneliai ir mėtos suteikia ne tik gražią spalvą, bet ir įdomų skonį.
Jei Jums atsibodo paprasta bulvių košė, pabandykite šią. Žirneliai ir mėtos suteikia ne tik gražią spalvą, bet ir įdomų skonį.
Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
bulvių
100 gramų
žaliųjų žirnelių
50 gramų
sviesto
50 gramų
pieno
(karšto)
5 lapeliai
mėtų
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskutame ir išverdame pasūdytame vandenyje. Kai bulves išverda, nukošiame. Į puodą dedame sviestą, pilame karštą pieną ir grūstuvu sutriname.
2.
Žirnelius verdame pasūdytame vandenyje 10 minučių.
3.
Žirnelius smulkintuvu sutriname kartu su mėtomis ir dedame į bulvių masę. Permaišome ir tiekiame.