Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g bulvių 50 g miltų 1 kiaušinis Druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vienai porcijai. Nuplauti bulves ir su lupena išvirti, nulupti, sutrinti, įdėti miltų, įmušti kiaušinį, įberti druskos. Paruoštą tešlą iškočioti 0,5cm storio lakštu ir supjaustyti 4x4 cm dydžio rombais. Rombus dėti ant miltais pabarstytos skardos ir kepti, kol gražiai iš abiejų pusių paraus. Padažui: 10g lydyto naminio sviesto (galima ir saulėgrąžų aliejaus) apkepinti 12g smulkiai supjaustytų svogūnų ir 60g plonais griežinėliais supjaustytų grybų (skaniausiai būtų baravykai), ant viršaus uždėti 40g naminės grietinės ir, maišant, užvirinti.
Kažkokia nesąmonė, o ne švilpikai. Tikriems švilpikams masė ne kočiojama, o rankomis suvoliojamas volelis, jis lengvai paplojamas ir pjaustomas rombeliais. Kepama orkaitėje, po to dedama į troškintuvą, užpilama padažu ir patroškinama. Skanaus!!!
ATSAKYTI