1.
Bulves nulupame ir smulkiai sutarkuojame drauge su svogūnu, rankomis šiek tiek nuspaudžiame skystį. Įmušame kiaušinius, įdedame druskos bei pipirų, gerai išmaišome.
2.
Ruošiame įdarą: į faršą beriame druskos ir pipirų, išmaišome. Galima dar įdėti mėgiamų mėsos prieskonių.
3.
Keptuvę su aliejumi įkaitiname ant vidutinės ugnies.
4.
Į keptuvę dedame po šaukštą tarkuotų bulvių kiekviename blynui. Įmame po gabalėlį faršo, rankomis suplojame, kad būtų nestoras palotėlis ir dedme ant bulvių masės. Ant viršaus dedame dar bulvių tarkų, šaukštu paskirstydami, jog uždengtų faršą.
5.
Ugnį sumažiname ir blynus kepame ant nedidelės kaitros gražiai apkepdami iš abiejų pusių.