Želatiną užpilti 70 ml vandens ir palikti išbrinkti. Į plastikinį maišelį subertus sausainius smulkiai sutrupinti kočėlu. Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su trupiniais. Masę sukrėsti į torto formą nuimamais kraštais (naudojau 24 cm skersmens) ir suspausti. Padėti į šaldytuvą, kol ruošime kremą.
Maskarponę ištrinti su jogurtu, sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinų sultimis. Išbrinkintą ir karšto vandens vonelėje ištirpintą želatiną iš pradžių sumaišyti su 2 šaukštais kremo, paskui sukrėsti į likusį kremą ir išsukti. Dar nesustingusį kremą supilti ant trupinių papločio ir dėti į šaldytuvą, kad truputį sustingtų. Puošti riekelėmis supjaustytomis braškėmis. Ant viršaus užpilti paruoštą pagal aprašymą torto žele (naudojau pakelį braškinės žele, ištirpintos su ketvirtadaliu mažiau vandens negu instrukcijose ant pakelio parašyta). Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)