1.
Biskvitui kiaušinius su cukrumi išplaku, tada pilu aliejų, vėl plaku, suberiu miltus su kepimo milteliais, išmaišau.
2.
Tešla padalinu į dvi kepimo popieriumi išklotas 24 cm skersmens formas.
3.
Kepu iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Mediniu pagaliuku patikrinu, ar iškepė – jei pagaliukas sausas, reiškia taip. Palieku atvėsti. Kai biskvitai visiškai atvėsta, kiekvieną jų perpjaunu į dvi dalis, iš viso gauname keturis lakštus.
4.
Kremui grietinę su cukrumi išplaku iki standumo.
5.
Braškės supjaustau griežinėliais.
6.
Tada imu pirmą biskvito lakštą, pertepu 3 šaukštais kremo ir apdėlioju braškių griežinėliais, tada dedu antrą, vėl pertepu, apdėlioju braškių griežinėliais ir taip su visais. Palieku parai šaldytuve, kad skoniai susijungtų.