Į indą sutrupiname mieles, supilam šiltą vandenį, pamaišome. Supilame ištirpintą sviestą, suberiam cukrų ir druską, supilam šaltą vandenį ir viską maišome tol, kol cukrus ir druska ištirps. Įmušam kiaušinį. Suberiam miltų tiek, kad tešla neliptų prie rankų. Iškočiojame ir dedame į indą. Kildinam 30 min. Iš iškildintos tešlos padarome 16 vienodo dydžio bandelių ir kildinam dar 15 min. po to aptepam plaktu kiaušiniu ir dedam į įkaitintą iki 220 laipsnių orkaitę 12 - 15 min.
Į tuos bollerius nelabai panašu, bet be proto skanu :) Pati aną savaitgalį mėginau šitą receptą;labai ačiū-viskas labai aišku :) ir nėra jokiu netikslumu :) Man šitos bandelės gavosi tokio skonio kaip tos kur kepam kalėdom su lašinukais :) niam niam
ATSAKYTI