Smulkiai sukapotus svogūnus pakepinti aliejuje, sudėti nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, valandėlę pakepinti ir perdėti į puodą.
Įmesti rūkytos šoninės odelę bei nuluptas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas daržoves, užpilti karštu sultiniu.
Viską užvirinti, suberti mairūną ir ant mažos ugnies virti 30 min.
Išimti odelę, o sriubą ataušinus išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį.
Šoninę smulkiai supjaustyti, paskrudinti keptuvėje, suberti į sriubą.
Galiausiai sriubą pagardinti pagal skonį druska ir pipirais.
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės), pabarstytą žaliu mairūnu arba petražolėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)