1.
Dubenyje sumaišyti miltus, mieles, druską ir cukrų, tada įmušti kiaušinį, supilti aliejų ir vandenį, ir elektriniu plakikliu lengvai maišyti apie 10 minučių. Tešla turi būti minkšta.
2.
Dėti tešlą į kitą dubenėlį išteptą sviestu, uždengti maistine plėvele ir palikti pakilti. Tešla turi pakilti dvigubai.
3.
Kai tešla pakils, ją padalinti į 5 dalis, stalą ištepti sviestu ir iš kiekvieno gabalėlio iškočioti stačiakampius. Juos ištepti sviestu, ant krašto uždėti vieną eilutę uogienės, suvynioti ir susukti kaip sraigę.
4.
Bandeles aptepti sviestu, palikti 30 minučių pakilti ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.