Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
350 gramų | kvietinių miltų | |
150 mililitrų | aliejaus | |
125 gramai | varškės (vientisos, drėgnos, minkštos) | |
100 mililitrų | pieno | |
2 šaukšteliai | kepimo miltelių | |
2 šaukštai | cukraus (be kaupo) | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
3 vienetai | vištienos ketvirčių (didelių, virtų) | |
1 vienetas | svogūnų | |
2 šaukštai | sultinio (to, kuriame virė vištos ketvirčiai) | |
pagal skonį | šaldytų špinatų (atitirpintų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | sviesto | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 šaukštas | pieno | |
Pabarstymui: | ||
pagal skonį | sezamo sėklų | |
pagal skonį | aguonų |