Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
500 gramų | kvietinių miltų | |
300 mililitrų | kefyro | |
100 gramų | sviesto | |
50 gramų | cukraus | |
7 gramai | sausų mielių | |
1 šaukštelis | druskos | |
Įdarui: | ||
2 stiklinės | šilauogių | |
60 gramų | sviesto (minkštas, kambario temperatūros) | |
55 gramai | cukraus | |
2 šaukštai | vandens | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 šaukštas | krakmolo | |
2 šaukšteliai | malto cinamono | |
Glajui: | ||
220 gramų | maskarponės sūrio | |
1 stiklinė | cukraus pudros | |
šiek tiek | citrinų sulčių | |
Papildomai: | ||
šiek tiek | aliejaus (indui patepti) | |
šiek tiek | kvietinių miltų (stalui pabarstyti) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | šilauogių |