Autorius apie receptą:
Prisiminiau, kad plakdavome plombyro ledus su pienu ir braškių uogiene, bet taip saldžiai, kaip vaikystėje, nebesinori, todėl atsidariau šaldytuvą ir truputį pasidairius po
Prisiminiau, kad plakdavome plombyro ledus su pienu ir braškių uogiene, bet taip saldžiai, kaip vaikystėje, nebesinori, todėl atsidariau šaldytuvą ir truputį pasidairius po lentynas, išsitraukiau viską, kas patraukė akį ir suplakiau mano skoniui tobulą glotnutį.
(...daugiau)(...mažiau)Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
bananų
2 vienetai
kivių
100 mililitrų
kefyro
1 sauja
špinatų
1 šaukštas
citrinų sulčių
1 šaukštas
medaus
1 šaukštelis
aguonų
1 griežinėlis
imbiero
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visus produktus, išskyrus aguonas ir medų, iki plakant laikau šaltai.
2.
Bananus, kivius ir imbierą nulupu ir dedu į smulkintuvo indą.
3.
Į smulkintuvo indą su vaisiais sudedu nuplautus ir nusausintus špinatų lapus, supilu kefyrą, citrinos sultis, medų ir plaku apie 20 sekundžių. Suberiu aguonas ir plaku kelias sekundes, kol jos įsimaišo.