Autorius apie receptą:
Šį padažą paruošti nesudėtinga, tik reikės šiek tiek kantrybės iki kol balzamiko actas verdamas nugarins intensyvų aromatą. Tuomet šiuo padažu liks tik gardinti
Šį padažą paruošti nesudėtinga, tik reikės šiek tiek kantrybės iki kol balzamiko actas verdamas nugarins intensyvų aromatą. Tuomet šiuo padažu liks tik gardinti mėgstamas salotas. Pagardina kiekvieną kąsnelį!
(...daugiau)(...mažiau)
Tomas Rimydis
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 mililitrų
balzaminio acto
100 gramų
baravykų
(arba rudmėsių ar voveraičių)
20 gramų
krapų
pagal skonį
druskos
pagal skonį
maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grybai pasmulkinami norimo dydžio gabalėliais.
2.
Balzaminis actas supilamas į prikaistuvį, dedami grybai ir viskas kaitinama ant didelės ugnies (neuždengus) apie 30 minučių iki sutirštėja ir nugaruoja acto rūgštumas.
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.