Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kopūsto gūžė
230 ml pieno
100 g miltų
2-3 kiaušiniai
1 v. š. cukraus
1 v. š. sviesto
200 g grietinės
2-3 v. š. smulkiai supjaustytų petražolių lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūstai smulkiai supjaustomi, įpylus pieno, patroškinami keptuvėje ant nedidelės ugnies. Tuomet sudedami į dubenėlį ir ant jų suberiami miltai, sudedami išplakti kiaušiniai, įberiama cukraus, druskos ir viskas sumaišoma į vientisą tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepami nedideli blyneliai. Sviestas ištirpinamas ir sumaišomas su grietine. Blyneliai tiekiami karšti su grietinės ir sviesto padažu.